Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppning om graviditet!

Jag hoppas att jag är Gravid.
Fastän chansen är minimal, typ 1 procent!
Ty jag har preventivmedel...
Och då skall det inte enligt preventivmedelsinformationen....
Vara tal om en graviditet!
Men de påpekar ändå, att en till 2 procent av användarna, ändå blir gravida!
Jag hoppas att jag är en av dem!




Bunden vers av Mim
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-19 00:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant dikt!
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim