Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt

-Du tror alltid det är grönare nån annanstans
-Är det inte det?
-Du är ju här
-Fan min skärm sprack på mobilen
-Va fan?
-Ja alltså Vårberg är det nog grönt i tror jag
-är du dum i huvet?
-bara till december




Fri vers av Hille
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-19 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hille