Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onaturlig följd av!

Svettas.
Har ätit!
Mår nu illa!




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-19 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim