Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllningsdikt till en fin kvinna


Joan of arc

 

 
Lever än 
Hon är ett helgon
Hon är min vän 
 
Jag beundrar henne
på avstånd 
Hon lindrar min nöd 
 
Bitterheten som täppt
till mina porer trollar 
hon bort 
 
En ömsint kvinna 
som jag älskar 
på avstånd 
 
Joan of Arc lever än
Hon är ett helgon
Hon är min vän 



Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 362 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-09-19 02:08

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk och berör varje sinne
Dikten fastnar i mitt eviga minne
2018-09-20

  Poeten Salvador VIP
Wiehes version av Cohens låt är fin
2018-09-19

  Kungskobran VIP
Hon var en kvinna med mod
som alltid vid sina ord stod
Hon tog sin död med värdighet
hennes minne bevaras i evighet
2018-09-19

  DominiQueen
Å vad fint - Din kärlek så varm
Dina ord går fram
Fortsätt Älska min Vän, det gör Dig gott

Kosmiska Ljuskyssar till hjärtat så det orkar älska ännu mer
:-)

DominiQue

2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten