Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden kommer förbi

 
Jag vet att min tid snart 
är förbi 
 
Vill du följa med mig
till torpet för en sista 
natt 
 
Vi älskar oss till sömns
och din njutning är stor 
 
Ditt hår ligger på min 
kudde och jag ser din
nöjda min 
 
Vi åker tillbaka och jag
lämnar dig tillbaka till
världen 
 
Du var en gåva till mig 
och det tar jag med mig
när jag tar mitt sista andetag 



Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 238 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-09-19 02:45

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Vemod i vacker skepnad
2018-09-20

  Cikoria Blå VIP
Vackert vemodigt och sorgligt.
Vi följer med, mentalt,
och håller poeten i handen.
2018-09-20

  överlevaren VIP
Känslosamt och vackert ordat!
2018-09-19

  Blomma-Stjärna VIP
berörande
kärlek - död
--- två omutbara krafter
2018-09-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart varsamt och vackert diktat!
2018-09-19

  Fulbergarn
Håll Mr D stången
som att hålla tonen i sången
2018-09-19

  Kungskobran VIP
Starkt Berörande
2018-09-19

  DominiQueen
Å så vackert
tår
verkligen berörande
Ljus & Kärlek till Dig
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten