Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pausdikt


Ett kort

 

Från min barndom
Känner att vinden blåser i håret
när jag ligger bredvid min far på
skjutbanan
Han är en skicklig skytt och jag känner mig trygg och vet att han aldrig kommer att överge mig
Många år senare har våra kontakter
reducerats till korta samtal när jag pratar med honom i telefon
Han har bildat nya familjer men jag hör på hans röst att han är sorgsen
När han fått hjärtinfarkt och stroke
och sitter på ett äldreboende inser jag att han fortfarande är klar i sina tankar
När jag lovar att besöka honom börjar han gråta och det gör mig besvärad
Efter begravningen känner jag en tomhet som inte kan beskrivas med ord
En sorg över brustna relationer




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 375 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-09-19 03:08

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Känner man alltid att det inte var tillräckligt?
2018-09-19

  StinaJ VIP
Vemodigt om ett trasigt förhållande. Berörande.
2018-09-19

  Solstrale VIP
Det är så, och det gör ont! Förstår själva din förlust.
2018-09-19

  DominiQueen
Å han känner Dig och är så glad för det fina, i Himmelen är det allt en minns det som stavas KÄRLEK

Fint Du skriver, käre Vän
Din far ler instämmande och nickar glatt gör han med - söt han är :-)
Händerna han slår dem förtjust (nästan som en applåd) och nickar och skiner (jag var tvungen att skriva det)

Ljus till er båda - även om han formeligen badar i det, Lycklige han.

Snart får vi med... Längtar …


Keep shining Bro
Din galna väninna DominiQue
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten