Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Länge Leve Livet

 

Då vi gruvbusar blev lite äldre
övergav moppar åkte vi hellre
i en mörksvart frän automobil
ett dussin rebeller i egen likbil

retade våra gamla trätobröder
då vi dånade in där över söder
vi inköpte Superstar med bröd
dukade upp i utrymme för död

snobbarna sa vi var osmakliga
men vi ansåg dom var osakliga
bättre i livet vara i vår Cadillac
än död fara ekiperad i träfrack

 

https://youtu.be/QQ7Ke_t1K7k

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-19 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP