Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort...

Du visade mig vägen till evigheten

Men jag har alltid burit på en längtan bort

Ty evigheten och nuet går hand i hand

Bort från det vi saknar

Bort från det vi har

 

Tillsammans med dig fann jag vägen

Den som inga stigar har

Du förde mig med dig dit

Bort från det vi saknar

Bort från det vi har

 

Nu andas livet stilla tysthet

En sista viskning genom nattens skugga

Osynlig i tid och rum den susar sakta

Bort från det vi saknar

Bort från det vi har




Bunden vers (Annat versmått) av Maria Sundelin VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2018-09-19 07:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I beröring så starkt!
2018-09-22

  ULJO
Bort från det vi har, låter som en flykt vi inte gärna vill ta.
2018-09-19

  Marita Ohlquist VIP
"Bort från det vi saknar
Bort från det vi har"

Berörande om livet!
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP