Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT MOLNEN SKAPAR ETT MUR I HIMLEN BETYDER DET INTE ATT INGET TING STÅR BAKOM


SAKER OCH TING!

 Om vi inte ser eller känner  ett ting betyder det  inte att det inte finns i världen

Den heter ett ting, ett ting som om det inte fanns fick inte namnet "någonting" i världen

Någonting som sedan kan kallas till vilket "namn" som helst i världen

Däremot finns det motsats för detta ting som vi inte känner till

Precis som ett ting som upptäcks av NASA och känt för dem men inte känt av andra i världen 

Många saker och ting finns i andra planeter som vi inte känner men de ändå  finns i världen

Annars fanns ju inte okunskap där man  inte känner till allt i världen

Många saker och ting väntar på sitt namn för att sedan  kallas med

Världen är för bredd för att upptäcka "allting" i den

Att molnen skapar ett mur i himlen betyder det inte att inget ting står bakom

Ett ljust ting hoppas jag står bakom




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-20 13:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant forskning som ger nya insikter allt eftersom!
2018-09-21

  Öknens Ros VIP
Det finns alltid nya saker att upptäcka.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP