Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myggan från Vilske-Kleva

En mygga ifrån Vilske-Kleva

fick folk att hoppa och veva

"Vilka danser de kan!"

tänkte myggan, "minsann

är livet härligt att leva!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-19 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP