Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skumögda kon från Hyn

En kärlekskrank ko ifrån Hyn

hade vissa problem med sin syn

"Skall vi kramas ett slag?"

fick en björn som förslag.

Den kon blev en del av menyn




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-19 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP