Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den okloke mannen från Nuuk

En man som var bosatt i Nuuk

var inte särdeles klok

Hans tama anakonda

blev hans död i famntagsvånda

- han trodde han köpte en snok...




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-19 08:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Frågan är väl om i Sverige rimmats mest på 'Kivik' som ortsnamn. Kul med litet egna (P O) försök i genren.
2018-09-19

  DominiQueen
Gapskratt - denna genre: Limerick behärskar Du till fullo.. :-)
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP