Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

antydan

 

 

jag färdas i sakta mak

genom land av aningar

 

luften fuktas av dofter

som svalkar och löses upp

 

den mättade timman

rymmer nötskrikans  varning

ut över myren och vidare

 

stegen sviktar stigen

 

med skymningen landar daggen

och dagens tårar

i gräset för en natt

 

jag dröjer där så länge

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 539 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2018-09-19 10:51



Bookmark and Share


  SatansSon
Bra känsla här
2018-10-05

  Iréne S Räisänen VIP
Rytm och innehållsrik! Den här kommer jag att återkomma till.
2018-10-02

  catharina.jerbo VIP
underbar!
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg