Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I LIVETS LUST

 

Jag andas dig

fyller mig

 

med livets lust

 

värmer kylan

jag är insvept i

 

sedan istiden

 

mycket har smält

runnit i rännilar

 

jag är varmare nu

 

en människa

i livets lust




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-20 17:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...varmt och gott...
2018-09-26

  Fulbergarn
härligt
2018-09-23

  Anya VIP
"jag är varmare nu" vilken vacker rad. Dina ord värmer.
2018-09-21

  Niliboy
Ja, trots luckor ibland, är livets levande lust att föredra!
2018-09-21

  ULJO
en människa i livets lust, fint
2018-09-20

  Öknens Ros VIP
Harmoni och njutning.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP