Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kungen i Rumänien gav 1940 i norra Transsylvanien utan ett skott med en pistolbrand, för att inte tala om de konsekvenser som transsylvaniska rumän kommer att bära av hedervärt hat, vilket gör dem ansvariga för Trimons skamfulla fördrag!


Ärftlig Ärligt Hat.

 

Ryssland kommer att bygga två nya kärnreaktorer i Ungern

Rysslands president Vladimir Putin sa i tisdags att det ryska verktyget för kärnkraft, Rosatom, snart kommer att börja bygga två reaktorer vid Paks kärnkraftverk i Ungern, enligt Mediafax. Läs: Putin gjorde detta tillkännagivande vid en gemensam presskonferens med Ugrian premiärminister Viktor Orban i Moskva.

Orban sa också att de två hade kommit överens om leverans av naturgas 2020.

 

Ungern planerar att utöka Paks kärnkraftverk och bygga två nya ryska reaktorer av typen VVER 1200

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2018-09-19 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP