Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄGEN

har varit lång och krokig
vid många vägskäl
har jag stått
Så här i efterhand
har jag förstått
att jag ibland valt 
helt tokigt

Nu är tiden
när jag inte längre
skall hasta
ta det lungt
och ofta rasta

Att välja rätt väg
är nu ett måste
finns ej tid att gå om
det är bara att inse

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-19 11:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I nuet råder stillheten!
2018-09-22

  Johan Strömstedt
Den egna inre vandringen. En promenad som ger oss erfarenhet och mognad.
Ibland gör det för ont och man hoppar över. Konstigt nog så går det att återvända till de där som gjorde så ont.
Alla sår är inte självläkande men tiden är ett bra plåster.
En fin text.
2018-09-19

  Marita Ohlquist VIP
När jag inte vet vilken väg jag skall gå
blickar jag tillbaka på vägarna jag gått.
En stor hjälp vid nytt vägval.
2018-09-19

  ULJO
Så klokt att stanna upp och göra rätt
2018-09-19

  Feliaxel VIP
Viktigt att leva här och nu
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP