Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man är något

Man är ingenting om man ger sig på folk med onödiga felslut.

Ingenting är man när man utsätter folk för saker och ting, som

man själv aldrig skulle vilja utsätta sig för.

Sådant kan bli dyrt, tyckte damen.

Förstår, det gör man med förnuftet.




Prosa av Annika Persson
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-19 11:35



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Klokt på något sätt.
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson