Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju fler om da´n det blir...

Vad som gäller i livet är:
Var inte tråkig, bjud på något
roligt, locka fram fler skratt
lys upp med något färgglatt!
Stråla med det du kan
för livet är alldeles för viktigt
för att schabblas bort
utan en upplyftande
uppfyllande eskort!

Men livets dagar går
att fylla på
för så här skrev Sterne:

Varje gång en människa småler,
men än mer när hon skrattar hjärtligt,
lägger hon en dag till sin livslängd!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-19 16:17



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Kloka och uppmuntrande ord!
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt