Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta

Snälla vänta
Vänta på att min tanke ska hinna ifatt
Så många ord på en gång
Vet ni inte att ord kan paralysera en tunga, en tanke en kropp
En kedja av ansikten snärjer mig
Snälla vänta
Ge mig en chans
Mer ord
Varför väntar ingen?

Ni använder min tystnad för att avfärda mig
Men jag är i sorg
Ingen väntar
Snälla någon, bara vänta på mig
tills min tanke hinner ifatt
Ett helt liv i rörelse
men ändå har jag aldrig hunnit ikapp




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-19 16:32



Bookmark and Share


  annapoem
Tystnad är ett annat sätt att göra motstånd. Synd att så många vara lyssnar på gap och skrik.

Jag uppskattar iallafall de här sagda orden :)
2018-09-22

    ej medlem längre
Mycket tänkvärt! Tystnad, lågmäldhet och tålamod får lite reklam i dagens flöden.
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson