Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Olivia Bergdahl.


Det är poesi

ibland
när jag skriver jag
så menar jag du

ibland
när jag skriver du
så menar jag jag

ibland
när jag skriver han
så menar jag hon

ibland
när jag skriver hon
så menar jag han

det är poesi
det ska inte
läsas bokstavligt

ibland
vet jag faktiskt inte
vem jag skriver om

det spelar liksom ingen roll
ibland har jag nånting att säga
ibland vet jag inte ens vad jag försöker säga

det är poesi
och det du läser, ser och känner
kan och får vara nånting helt annat än vad jag tänkte




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-19 17:15



Bookmark and Share


  DominiQueen
Vackert, finns så månfa tolkningar och syften.
Allas längtar. Vackert med det själfulla i poesin
här dansar tankar fria eller genomtänkt uppställda. ... och vi berör, stör, tillför ... rör om.. Underbart.
Tack fö dessa fina ord att mjukt reflektera i.

LoveShine
DominiQue
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP