Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd

 

 

vemodet kom så plötsligt

tätt följd av ledan

en dålig kombination

 

ute har sommaren kommit på visit

 

vadan detta tillstånd

som i chock försatt

paralyserande tankar

 

i sinnet är det höst




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-19 17:55



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Abrupt är livet, abrupt är dikten! Så kan tillvaron vara.
2018-09-19

  Peter Olausson VIP
Abrupt är livet, abrupt är dikten! Så kan tillvaron vara.
2018-09-19

  Bodingen VIP
Heja värme! Jag blir glad men min pelletsleverantör blir inte glad
2018-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om skillnaden mellan det yttre och det inre!
2018-09-19

  Cikoria Blå VIP
Gillar rytmen.
Gillar innehållet också.
Fin dikt.
2018-09-19

  Per Drysén
Höstens mörker märks under den onormala tiden. Bra att EU satt ner foten mot dessa dumheter.
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP