Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blomstra vår Jord

Blomstra vår Jord ge oss grönskan igen
förlåt oss våra synder om Du kan
vi har skärpt oss
vi mänskor
söker fred söker vila från skövling och krig

vapnen är slängda i gapet på vulkanerna
ner i de glödande rytande kratrarna på Island och på Sicilien
ner i underjorden högt uppe från höjderna
vid Heklas och Etnas snöhöljda krön
har vi kastat dem

reset

vi ber dig
Oh, Jord
om nåd
och om
bamhärtighet
trots allt det illa vi gjort
ty
Gudarna
hava övergivit oss
och Du. Moder, är vårt sista hopp.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-19 17:56



Bookmark and Share


  Minkki VIP
angeläget
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP