Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2014-01-28 kl 18:13 flyttfåglar gäss Ljungsjön


resa Senryu



tomma ansikten
står i kö längs perrongen
Vänder mig inåt

*

Kommentar resa i svartvitt
Kozo Ser det..och känner..BRA!! 2014-01-29
axeveronika Bra fångat. Tänker på Årstaberg. Perrongen gud glömde. 2014-01-28




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2018-09-19 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP