Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man inte vill besvära andra med sanningen


Jag mår bra



Mången lögn svävar i vind
Utan en tanke de flyger
Från läppar som går i repeat

Vänner som undrar
Vänner som ser
drake som flyger med bindel

Kanske så träffar hon stjärnor
Kanske slås ner av en blixt
Det finns ingen karta i himlen
Där lögnerna svävar fritt.













Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-19 07:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört stark och nära i känsla!
2018-10-24

  Gin83
Igenkännande
Kanske mottagaren är öppen för sanningen ?
Känns verkligen att läsa
Riktigt stark
2018-10-19

    ej medlem längre
igenkänning!
2018-10-19

  jba VIP
Denna känns
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem