Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återhämta dig

När inte orken räcker till och
tålamodet tryter

när orden skriker
och känslan ryter

när jag inte hinner lyssna klart
bara känner den stora stressen
enbart

då det sticker och bränner
och vi så lätt blir ovänner

vill bara fly bort till vårt
bort från allt som är stort och svårt

önskar endast vila
slippa att hela tiden deala

ibland, ganska ofta vill jag ge upp
orkar inte vara trött och
så trött på att vara nött




Bunden vers (Rim) av Livet1 VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-19 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP