Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

översyn



det känns övermäktigt ibland
politik när den blir till tjafs

och brus
jag inte kan köra ut

fläkt och kyl
grävskopor, billjud, motorcycklar
flygplan

får vara glad att jag
har målat färdigt en tavla
efter dess längtans rop;
en skönare vy

pussat på min man
och haft en skön simtur med Sima

spolat rören under köksvasken
sorterat ut allt mitt smink som gammalt
och lagat sömmarna i min klänning

nått med våt trasa långt in under säng och skåp
fått bort damm och spindelväv
från min lägenhets hörn

inte ett danssteg har jag tagit idag
och det saknar jag
men nu har jag ordnat
så att jag kan pusta ut
med ett varmt fotbad
och en kopp varm choklad!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-19 21:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Lugn och skön avslutning på dagen!

2018-09-21

  ULJO
Vilken fin och njutbar avslutning
2018-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis detsamma har jag gjort idag! Fönstertvätt och städning. Ikväll blir det varmbad med badsalt och Allas. Och njuta av dagens värv!
2018-09-20

  lila fjäderblomman VIP
Njut av det varma efter all aktivitet!
2018-09-19

  Respons VIP
Livsglädje i det lilla!
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP