Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färden mot Österland

Fyrens öga

ser genom

havets natt

 

färden går

över djup

där mörkret lever

 

Jag är den

som alltid längtar

efter den älskade

 

och undrar

över vägen bort

och vägen hem




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-19 21:53



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det är så med havet, det förkortar och förlänger avstånden både på vägen bort och vägen hem - kan man då annat än längta och undra? Färden, färden över livets hav...
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP