Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bidrag



Ur tingens synpunkt
Tao den kinesiska tänkaren
Låt inte ondskan fördriva dig till paradiset
Konstant frusna minnen
Höstens blad singlar mot grusgången
Ur mullen växer gräset




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2018-09-19 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP