Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös (Jag hatar när du somnar före mig)

Du sover bredvid mig
Tunga andetag
Fridfull
Jag vill bara skrika
Kan jag gå dit du är
Vandra in i dina drömmar
Hörs mina vrål i sömnens värld?
Håller du om mig där?




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-19 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson