Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evig epok

råd att bli kränkt?
kasta sig likt nazister i algoritmernas kittel,
sörja saknaden av flytförmåga,
medan männskolyft knäcker ryggar,
telefonförsäljare bryter sin moral,
och delade turer avrättar dygnsrytm,

vilka normer krossas idag?

Don Quijote rider stolt vidare,
rider på hashtags,
med ryggdunkar som brynja,
och den "svaga" som sköld,

realismen ger fingret,
med vardagen som nagellack,




Fri vers av styff_
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-19 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_