Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reglemente

Det finns en spårbredd för järnvägstransporter
som är lika i bägge länderna
Det finns passagerarevagnar och lastvagnar
Det finns ett rullande schema för tågförarnas arbetsinsatser
Det finns en vikt för tomma och fulla vagnar
Det finns en maximalt antal passagerare i passagerarvagnen
Det finns inget maximalt antal passagerare för lastvagnarna
Det finns en relation mellan tyngden på vagnarna och tågets fart
Längs sträckan finns det 18 stationer i Tyskland och 23 i Polen
Det finns en litet fönster på den vänstra sidan av loken som går att öppna och stänga för att reglera att rök eller obehagliga lukter tränger in i kupén.
Det finns en stationsinspektor på varje station
Det finns personal som städar tåget efter varje resa
Det fins en förordning som reglerar arbetstidens längd
Det finns en annan förordning som reglerar temperaturen inne i loket under färd
Lokförare som har frågor om arbetsmiljö bör vända sig till närmaste chef
Det finns fyra olika chefsnivåer i den polska järnvägsorganisationen
Det finns fem olika chefsnivåer i den tyska järnvägsorganisation
Vid kommunikation inom järnvägsorganisation är det ett krav att följa linjevägen så att varje chef tar kontakt med sin närmaste chef i hierarkin
Lokförare som sjukskriver sig har tre karensdagar och därefter en ersättning på 60 procent av grundlönen.




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-20 01:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant och tankeväckande text!
2018-09-21

  Anya VIP
Din text har en besk touch. Får mig att tänka på Nazityskland och tågen till koncentrationslägren. Kanske tolkar jag alldeles fel.
2018-09-21

  Blomma-Stjärna VIP
något nytt för mig att ta del av - tack!
2018-09-20

  Kungskobran VIP
Intressant
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP