Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
publicerad 2017 den 20: e september.


Jag är bara en del av de stjärniga varelserna.

Jag är bara en del av de stjärniga varelserna.

 

Som vet hur man använder kristaller, vatten, ljud, ljus och kärlekens färg för moderjordens korsning av magnetiska kraftlinjer.

"Att vara" istället för "göra".

Om vi ??slutar fungera från en ego-driven mental medvetenhet,

vi kommer sluta att sträva efter att uppnå meningslösa saker som bara uppfyller en liten del av vad vi är i verkligheten.

Övergången från sinnets medvetande till hjärtat.

 

Två stora forntida civilisationer har nyckeln till livet i hjärtat - Maia folket och Aborigines. De lever fortfarande i hjärtat och de är de som lär oss hur man ska börja leva igen från hjärtat.

Vi kommer att sluta att slösa bort vår mentala energi och vi kommer att kunna börja rikta varje dram från vårt hjärta och sinne, i den meningen att läka jorden och skapa gåvor för alla varelser.

Det största problemet är att läka det som vi redan har gjort på jorden, hur vi kan sluta göra vad vi gör, när människor har glömt deras koppling till livets nätverk.

Vi kunde skapa ett paradis på jorden, något jag inte sett tidigare.

mänskligheten kommer att förena som en familj, en stam ... och denna stam kommer att bestå av "många färger". Vi finns många färger stam, de starkaste själar starka själar som valde att vara på jorden vid denna tid för att genomföra en extraordinär uppgift att flytta medvetandet på planeten tillbaka in i hjärtat och kärlek.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2018-09-20 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP