Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Everybody knows how to love, but only few people know how to stay in love with one person for a very long period of time." Anna Gavalda


True love

all this years teached me
is that true love exist, only in broken hearts
just because, no matter of what
they stay true to all feelings, even if they do hurts




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-20 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS