Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tids väckarklockor!

Ett glatt prat
med en medresenär
den tiden är förbi...

Folk talar i sina
mobiler eller knappar
på i sina datorer...

Men finns det barn med på resan
då blir det liv i luckan direkt!
Till och med de mest upptagna
väcks upp till det levande verkliga livet igen!
De kan till och med skratta till då
och av bara farten säga även
ett ord eller TVÅ till sin granne...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-20 08:16



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jag håller med dig. Människor ser brydd ut när/om man tilltalar dem.

2018-09-21

    ADI Nehlin
Ja, tänk på den tiden när människor ibland pratade med varandra på tåg, bussar och tunnelbanor. Så trevligt det var. Fint skrivet!
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt