Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjande tanke

En dag
kanske glädjen
rent av
tar över
När allt ältats
och blötts
för en
sista gång
När din ångest
ensam i båten
seglar iväg
och du själv
står vinkande
kvar på stranden
Den dagen är en
glädjande tanke




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-20 09:18



Bookmark and Share


  Niliboy
När det kniper har vi ju bönen, om vi kommer ihåg!
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP