Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilgots teckning


Ölsinne

En ringrostig boxare från Skee
sa en stor stark om jag får be
Ja men ej bråka och svär
ge inga rundpallar här
som sist när du av ölen blev sne




Bunden vers (Limerick) av ecel
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-20 09:38



Bookmark and Share


  Niliboy
Kul. Öl blir man fet av, huga huga ligen!
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel