Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken är lik haren

 

tanken är lik haren 

där den flyr i zikzaklöpor 

där den flyktförsöker 

tanken är lik haren 

kränger svänger bryter av

i djärva hopp 

jägare i buskarna 

bland träden snaror

hundars gläfs och rävens fräna doftspår 

tanken är lik haren fredlös

när den bara ville mumsa gräs på aftonäng

och slumra sött i blomstersäng
 

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-20 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger