Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rätt eller fel


Lev för dagen

Lev för dagen och dagen lever för dig

Själen vill ändå nå ett annat mål därefter




Fri vers (Spoken word/Slam) av Karl Göte Simon Eriksson
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-20 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Göte Simon Eriksson
Karl Göte Simon Eriksson