Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obäddat

Det sägs att man får ligga

som man bäddar

men en del verkar inte ha

... några sängkläder

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-20 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP