Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partner in crime

Han underskattar Hennes värde

när Han drar lögn efter lögn...

stilla tänker Hon

... Lika barn leka bäst... 

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-20 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP