Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minnenas trädgård


Den stora ensamheten - Sorgen och glömskan

Den stora ensamheten
omgiven av andra...
Sorgen och glömskan
och glädjen i minnenas trädgård.

Glömskornas dans
bland ensamhetens minnen...
Sorgen som en särskild
nyans av glädje...

Saknad som en närvaro...
Ensamhetens gemenskap...




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-20 13:04



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert och vemodigt
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP