Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängelse

Fängelse är en institution
som lever i tron
att isolation
fyller en funktion
för rehabilation




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-20 14:32



Bookmark and Share


  Lindalou
I ett fängelse är man fångad
Jobbigt läge eller
Det är inte så jäkla roligt
I friska luften heller.

Gillar din text OCH kommentarerna.
2018-09-20

  Kungskobran VIP
Vilka härliga kommentarer
2018-09-20

    ej medlem längre
"purgatory and not reformatory"
- immortal technique

skärselden är där
för att rena oss

kanske låter konstigt

men insikt är det enda
som kan ena oss...
2018-09-20

  Fulbergarn
Fängelse är mat och potatis
login är gratis
på dagen får man jobba
på kvällen får man sitta och titta
har man tur bjuder plitan på ____
2018-09-20

    ej medlem längre
Snarare en ackumulation
av dåliga-beslutskonsumtion
där nästan all ambition
för en återhabilteringsintention
mer blir en fråga för haverikommission
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP