Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mumsar man i sig kärlek?

Det finns en bakelse som kallas för "kärleksmums" då undrar jag;
Hur mumsar man i sig kärlek?




Övriga genrer av Mayssa
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-20 14:40



Bookmark and Share


    Bo Malte
ta för dig bara...*L*
2019-03-18

  Fulbergarn
Först luktar man på den den, sen smakar man försiktigt, sen...
2018-12-19

    ej medlem längre
Receptet för att "mumsa i sig kärlek" är så individuellt men att själv ge frikostigt ger dig möjlighet att få rikligt tillbaka! Testa mitt recept...
2018-10-24

  Peter Stjerngrim VIP
Det är ju det som är så himla bra med kärleken i dess allra mest äkta former ...
Att ju mer vi slösar med den ju mer förökar den sig och växer ...
Så att mumsa i sig kärlek handlar om att såväl ge av den som att ta till sig och avnjuta den så mycket man bara förmår ...
2018-09-20

  Fulbergarn
hm, finns nog olika metoder!
2018-09-20

  Gunnar Hilén VIP
Är man hungrig så vet man hur man gör...alla sätt är bra då.
2018-09-20

  Onomatoprofet VIP
Är man glupsk och vräker i sig kan man få ont i magen efteråt.
2018-09-20

  Whero
Det gäller nog bara att våga ta första tuggan.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa