Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I beredskap

Ingenting är givet
En del ut av livet
Man är så oändlig
Alltid lättantändlig

Så bakom ett hörn
Beredd på nästa törn
Ordens nakna makt
Alltid på din vakt

Samma sköra tråd
Beredd på nästa dåd
Ljuset från en annan värld
År som gjort dig så tärd

Krampaktigt är du kvar
Väntan på ett enda svar
Ett duka bord av frågor
Tankar och ständiga plågor

Allt är i en dvala
Hör röster tala
Dom får vänta ett tag till
Fingrar på pistolen intill






Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-20 17:22



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Stark text med laddade ord....
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde