Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömpop

I melankoliska taktslag
av ändlösa synthslingor,
kan vi dansa steptouch
genom natten
du och jag
I ett vagt lyckorus




Fri vers av SofieVem VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-20 20:11



Bookmark and Share


  Stay Golden
Pop-Corn ;)
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP