Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motvind

Tre stormseglande vänner
lämnar landet
äntlig de skriar, med vita bröst
som änglar.

Snöflykt kallade de gamle
denna hösttiden
när första skörden midsommarråg
hopades som grönfoder.

Bosse 20 september 2018.






Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-20 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten