Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han bär ditt namn

Jag älskar att han bär ditt namn
att han är nästan som du
men egentligen inte alls

Jag älskar att han ser på mig
som jag önskar att du hade gjort
jag ler tillbaka - fast en aning falskt

Jag älskar att viska ditt namn
även om det inte är till dig
och jag blir varm för en stund när han svarar





Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-21 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina