Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERUSAD AV SKÖNHET

Erfarenheten lär att man får
vad man vill,om man vill det
tillräckligt.

Det kommer till en,
från alla håll.

Så är det !
Ingen oro där inte.

Ibland blir det för mycke,
då är det bara att prioritera
och beta av de bästa urvalen,
liksom man gör sig av med
problem.

En lätt vunnen romans,
betalas med erfarenheten
som läxa.

Till slut duger ingenting.

Allt som återstår är ledan,
melankolin och en tröstlös
väntan på det nya,okända,
som om det skulle duga.

Det går många tåg,
bara att välja och vraka,
och hoppas det är rätt tåg,
vilket man aldrig vet i förväg,
för den som är berusad av
skönhet.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2018-09-21 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP