Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mina känslor, min sanning


mina drömmar, min fantasy

när början har inge slut
och slut har inge börja
vem vet, kanske vi mötts igen..
då när kärleken är äkta från bägge sida

bort från lögner och fantasy, någonstans
där jämt, dygnet runt, äkthet ska äger rum
vem vet kanske verkligheten matchar då
två hjärtor full med kärlek på samma nivå

ja, vem vet om hur ödet kommer dukas igen
men jag vet hur, jag dukar mina drömmar jämt.




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-21 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS