Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela schack med döden


Idag skall jag titta på "Det sjunde inseglet" igen.

Och tänka på att jag själv spelat schack med döden.

Och vunnit några gånger nu.


Undrar hur dödens sista drag,
kommer att se ut när jag flyttat sista pjäsen?


Vilken pjäs som får mig på fall?


För jag vet.


Att döden är en slug jävel.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-09-21 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP